Pàgines

dimarts, 13 de gener del 2009

Excursioneta al Ream National Park

Avui, ha tornat a tocar excursioneta, i aquest cop ha sigut al Ream National Park, un parc nacional que està a prop de Sihanoukville.

Hem començat igual que l'altre dia, esmorzant pa amb mermelada i després ja ens han vingut a buscar en una furgoneta.

El trajecte fins al parc nacional ha sigut d'una mitja horeta, i al arribar allí primer ens han ensenyat el mapa d'on estavem i del que fariem i depsrés ja hem pujat a la barqueta.

Amb la barqueta hem anat primer pel riu i després ens hem endinsat en uns manglars per finalment sortir ja a mar obert on hem pogut veure dofins, de força llunys però els hem vist, de color gris i també de color negre.



Després d'una bona estona hem arribat a una platja.... bufffff.... idílica, sorra blanca, sense cap edificació, amb vegetació just al costat.... m'hi hauria quedat segur!!!!

Hem tingut temps per banyar-nos i pendre el solet una estona i després ja hem fet un petit trekking (d'uns 40 minuts) a través del bosc jungla fins a on havia anat la barca i on ens esperava el dinar, endevineu el que???? siiii peix un altre cop!!!!



Després de dinar hem pogut passejar una mica pel poblat de pescadors i després ja hem fet el camí de tornada, primer en barca i després en la furgoneta.



Al arribar al poble, el primer que he fet ha sigut comprar el bitllet de bus per demà anar cap a Phnom Penh i després a fer-me una bona dutxa.

Per acabar el dia que millor que la meva última posta de sol aquí Sihanoukville i un soparet que aquest cop ha sigut Pollastre Amok, boníssim.





Quan ja casi marxava ha aparegut el ianqui que em tornava a tirar la canya, però jo... cap al hotel un altre cop.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

com que el ianqui a tirar novament la canya....I el cambodjà que ?. Això de viatge sola,ja se sap...
petons,avi

Glòria Bordons ha dit...

Deu ser que estàs feta una sílfide amb tant de peix i marxa...

Anònim ha dit...

Bé, però a veure, com està el ianqui de bo ?? La Cinta diu que a veure, una foto del ianqui sisplau, per opinar-ne !!
Petons
Albert i Cinta

Eva Martínez Bordons ha dit...

jajajjaja, no tinc foto del ianqui!!!! era negret, però no gaire alt, del bronx :)