Pàgines

dissabte, 3 de gener del 2009

Arribada a Singapur i patejada total

Després d'haver sortit amb una hora de retràs de Barcelona i d'estar a Milan també una bona estona, en unes 15 hores de vol he aterrat a Singapur finalment!!!

No he tingut cap problema amb la motxilla, ha arribat perfectament, així que he canviat diners a dolars de Singapur i he agafat el tren que em portava al centre de la ciutat, de fet al costat d'on tinc l'hostal.



La sensació de moment es rara, es nota que estàs en una ciutat asiàtica ja que tots tenen faccions asiàtiques (la majoria xines, però també hindús) però en canvi quan camines pel carrer no hi ha res de caos habitual a les ciutats asiàtiques (no es que n'hagi vist moltíssimes, però si que he estat a Manila, Bangkok i les diferents ciutats indies), aquí està tot perfectament ordenat, circulen amb ordre (per la dreta però), sense fer sonar el claxon, respectant els carrils... vamos com a Europa!!!

L'alberg està d'allò més bé, però he intentat no apalancar-me perquè sino no arrancava i no hagués fet res de turisme.

He començat a passejar, però he parat a un starbucks on estic ara escrivint, ja que o prenia un cafè o sencillament no aguantava fins a la tarda, tot i que em sembla que avui aniré a dormir moooolt aviat :). A l'avió gairebé no he dormit gens i per mi són les 3:51 de la matinada ara mateix i en canvi a Singapur són les 10:51 del matí, així que em queda tot el dia pel davant.

Be, continuo, ara ja soc al alberg i ja he fet un breu recorregut per Singapur que passo a explicar-vos.

Quan he sortit del Starbucks he anat a parar al Raffles Hotel, un hotel de luxe classic d'aqui. Alla he trobat una parada del bus de Singapore Airlines que es un hop and hop i va fer parades, vamos com un bus turistic pero que si voles amb Singapore Airlines et surt mes barato. Per tant l'he agafat i aixi ja he donat una ullada general a Singapur i m'ha servit per situar-me, orientar-me i decidir que aniria a visitar despres.





Feta la volta completa he baixat prop de Esplanada Drive on hi ha uns teatres amb una forma molt rara i tambe el simbol de Singapur, el Merlion.



D'aqui he anat passejant fins a Lau Pa Sat Festival Market, un Mercat on hi han moltissims llocs per menjar, i per tant es el que he fet, i he menjat un Tali que picava.... moltissim!!!!



Amb forces renovades he anat cap a Boat Quay i he estat passejant per ell (fins i tot he vist una estatua de Botero) i he enllaçat amb Clarke Quay.



Alli, com ja començava a estar força cansada, he decidit que passejava una mica per Chinatown i despres agafava el metro cap a Little India.

Chinatown ja ho comencen a tenir tot preparat per l'any nou xines i era una passada la quantitat de botiguetes amb coses per cap d'any, pero clar xineses i totes vermelles!!!!



Little India pos la veritat es que es mes normaleta, ara, entre les botigues, els hindus i les olors, talment sembla que estiguis a l'India.



D'aqui ja he vingut cap al alberg on he demanat un Ice Tea i en uns sofas estupendos que tenen m'he quedat fregida, no molt rato, pero si una miqueta.

Ara estic escrivint despres d'una bona dutxa, ja que estava super enganxosa, ja que siiiii fa mooltaaa calor i es sua força eh??? que raro es fa venint de Barcelona on fa un fred....

1 comentari:

Glòria Bordons ha dit...

Enhorabona, Eva, per la patejada... No està malament aquest hotelet Raffles. Diu el Pere que et posen un majordom a la teva disposició. En fi, que com a l'alberg, eh? Vigila amb el picant i beu força aigua embotellada...

Petons

Glòria