Pàgines

divendres, 16 de gener del 2009

De Phnom Penh a Bangkok, canvi de pais, de moneda, de gent...

Avui ha sigut un dia totalment de transit, m'he llevat tranquilament, i fins i tot he estat llegint una estoneta, despres una dutxeta i al carrer, he anat fins a la rivera i alli he esmorzat una miqueta, despres he anat xino xano fins al Wat Phnom que esta a un turonet que es diu Penh, d'aqui el nom de la ciutat.

Com que la calor ha comencat a apretar he anat a conectar-me una estoneta i despres ja he anat cap al hotel, he agafat la motxilla i cap a l'aeroport en moto.

A l'aeroport he hagut d'esperar forca perque hi he arribat massa aviat, pero he estat llegint i no se m'ha fet gens pesat.

L'embarque es una mica caotic, ja que al ser Air Asia una companyia de baix cost, doncs no et donen seient assignat i per tant es campi qui pugui, pero he tingut sort i he pogut seure a la sortida d'emergencia.

Tot i ser Low Cost ha sortit super puntual i hem arribat a Bangkok abans d'hora i tot.

Per sellar el passaport si que he hagut d'esperar una mica mes pero clar aquesta espera m'ha estalviat la de la maleta, ja que la meva pobra motxilla ja estava donant voltes.

Per anar fins a Bangkok he agafat el bus de l'aeroport que em deixava a la mateixa Kao San Road, que es el carrer dels motxileros i el hotel estava molt aprop.

Com que ja era forca tard, he deixat les coses i he sortit a voltar i a tornar-me una mica loca fent compres i despres he sopat una miqueta, quan acabi aqui.... a fer nones que es super tard!!!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

hola, tornem a ser la Carina i l'Ariadna. Escolta, has anat a aquell hotel tant xulo de Bangkok? Si hi vas, dona'ls records de l'Adelina i l'Ariadna, hi vam anar l'agost del 2006...però som inoblidables!!!!!!!!!!
petonàs guapa, passa-ho molt bé!