Pàgines

dissabte, 20 d’octubre del 2007

Ultim dia a Udaipur

L'ultim dia a Udaipur pensavem que seria light i ens dedicariem nomes a fer compres pero al final ha sigut una mica mes mogut de l'esperat. El dia per agafar forces l'hem comencat amb una crepe de xocolata i platan mmmmmmm vamos per xupar-se els dits.

Amb les motxilles fetes ja hem anat a voltar per Udaipur i fer compres (som lo pitjor de lo pitjor, no tenim contencio) fins que ja casi no ens quedaven diners, aixi que hem decidit tornar a l'hotel i llavors.... una senyora se'ns ha presentat i ens ha ofert fer clases de cuina i.... hem aceptat, aixi que al cap d'una hora ja ens veieu a la cuina d'aquesta dona tots tres.



La dona ens ha ensenyat a fer: Aloo Palak, Dal Fry, Kashmiri Pulao, Mix Vegetable Pakora i diferents tipus de pans (chapati, doble chapati, puri i paratha). La veritat es que son plats molt sencills de fer si es tenen els polvos magics, que evidentment hem comprat, a veure si practiquem quan arribem a Barcelona.





Tot aixo que ens ha ensenyat, ho ha cuinat i claroooo qui s'ho ha menjat???? NOSALTRES!!! Estava realment bonissim i hem acabat amb les panxes ben plenes.

D'aqui si que ja hem anat cap a l'estacio de tren on hem averiguat que no hi havien trens de Delhi a Agra (tots estaven plens per l'endema), per tant tocara bus. A les 18:30 ha comencat el nostre periplo fins a Delhi.