Pàgines

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Ellora, petit Taj i Jalgaon

Despres de dormir forca hores tot i tenir un concert de gossos de 2 a 4:30 de la matinada (pero.... haviem anat a dormir a les 8) i que el Xavi patís el segon tifon del viatge (el guillem i jo ni l'hem notat) ens hem despertat a les 5:30, perque ens venien a buscar a les 6:30.

L'home que no tenia cotxe, ens ha buscat un altre que ens fes l'excursio i tambe hem negociat que ens portes a Jalgaon. Hem comencat pel Petit Taj o Taj del pobre, que tot i no ser el Taj ens ha semblat molt maco i que feia patxoca (potser necessitaria una mica de restauracio). D'aqui ja hem anat a les coves d'Ellora, on hem comencat per la mes impressionant, que es la numero 16 o Kailasa.





Diriem que es un temple de dimensions descomunals, excavat dins d'una muntanya des de dalt cap a baix i ornementat fins a l'ultim detall. Casi tot son estatues de Shiva, ja que el temple es dedicat a ell i a part tambe es troben escenes de la vida cotidiana i si igual que a Kahurajo hi han escenes del Kama Sutra.





Despres hem vist un seguit de coves hinduistes i tambe budistes i hem sigut el centre d'atencio de les coves, ja que primerament una familia s'ha volgut fer fotos amb nosaltres, despres una altra ens donava la ma, una dona ha volgut que toques a la seva filla petita i uns macarrilles tambe s'han fet fotos amb nosaltres.

Amb el cotxe hem anat a les coves jainistes, que tot i ser mes modestes tambe eren impactants.







Quan hem acabat amb les coves hem anat a esmorzar o dinar o jo que se, vamos a menjar que encara no ho haviem fet.

D'aqui ja hem anat cap Jalgaon amb cotxe, i un cop trobat l'hotel (que ens ha costat una mica) ens hem aposentat i durant una horeta hem estat consultant la guia per veure si trobavem crepes de xocolata pel que ens queda de ruta (ja us dire si ho aconseguim). Ara estem en un cyber i igual anem a comprar roba i despres a sopar i a dormir com bons nens que dema ens espera una llargaaaaa jornada de trens.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oleeee Evita, aquest viatge si que el segueixo, me cansat amb tanta escala jejeje... de fet creec que tinc agulletas per tu... Eli

Anònim ha dit...

Aquest viatge amb tifons i tot i 24 hores de tren,menjars exòtics, això és massa, que jo no aguantaria
ara.Llegin tot el que feu,ja estic cansat.....avi.