Pàgines

dimecres, 17 d’octubre del 2007

24 hores en tren

Ahir va ser un dia dedicat al tren , nomes aixecar-nos ja vem anar cap a l'estacio i vam preguntar quins seients ens tocaven i de pas vam comprar els bitllets de Udaipur a Delhi pel dia 19. Nomes quedaven en tercera clase, aixi que ho haurem de probar.

Un cop al tren ja vam tenir el primer percance, resulta que teniem bitllets de primera pero en aquest tren no existia la primera classe, aixi que ens van seure en segona classe. Evidentment vam reclamar al revisor que ens tornessin la diferencia, ell ens va fer un paper per a que quan arribessim a Ahmedabad ho reclamessim.



Despres de 10 hores de tren vem arribar a Ahmedabad i evidenment vam anar directes a reclamar els nostres diners, pero.... tot i discutir-nos amb tothom nomes vam aconseguir que ells ens enviessin per carta a bombai la reclamacio dels diners ja que el bitllet l'haviem pagat amb tarjeta de credit.

Un cop passada l'emprenyada vam buscar un restaurant per sopar alguna cosa (un thali, menu indu consistent en arros, dhal, chapati i dos plats mes de verduretes) abans dee tornar-nos a ficar al tren per anar a Udaipur.