Pàgines

divendres, 26 d’octubre del 2007

Arribada a Delhi

Per anar a Delhi vam agafar el tren que ens va deixar a Nizamudin (una de les estacions de Delhi, per mala sort la que ens queia més lluny de la zona dels hotels de motxilleros). Evidentment al sortir de l'estació ens van avassallar com cincuanta indios que volien que agafessim el seu rickshaw o el seu taxi. Finalment vam agafar un rickshaw per a que ens portés a l´hotel (el mateix on vaig estar la primera vegada que vaig estar a la India).

Un cop al hotel ens vam anar directes a menjar ja que estavem molt afamats. La veritat es que el restaurant que hi ha a la terrassa del hotel esta ben ambientat i es menja moooolt be i mooolt abundant. Un cop refets ja vam agafar un rickshaw per anar a veure la tomba d´Humayun, una de les moltes construccions musulmanes que hi ha al nord de la India, pero que es realment impressionant.





D'aquí ja vam tornar cap a la zona dels hotels motxilleros (Pahar Ganj) i ens vam dedicar a..... COMPRAR, si la veritat es que tots tres ens vam tornar una mica locos, i no vam parar de comprar (pero encara no ens vam gastar tots els diners eh???).

Un cop fetes les compres ja vam sopar a l´hotel estupendament i a fer nones que estavem rebentats.