Pàgines

dissabte, 20 d’octubre del 2007

"Periplo" fins a Agra

Despres de 12 hores en tren marcada pels moviments diversos dels indis i de la seva poca educacio (perque no poden obrir els llums si esta dormint la gent???) hem arribat a Delhi.

La primera aventura del dia ha sigut trobar l'estacio de busos que sabiem que estava molt propera a la de tren pero que ningu ens ha sabut o ha volgut dir-nos com arribar-hi. Finalment l'hem trobada nosaltres solets i ja hem trobat el bus que anava a Agra.

Segona aventura, gairebe 6 hores de bus fins a Agra, amb manifestacions incluides en mig de l'autopista, cosa que evidentment ha fet reterdar la nostra excursio.

Amb el cos com un quatre hem aconseguit arribar a Agra i mes concretament al hotel, on hem trobat habitacio i ens hem fet una mooooolt booona dutxa ja que semblavem tocinets.

La següent parada ha sigut DINAR, estavem totalment afamats, aixi que hem fet un bon dinar, i com sen's ha fet bastant tard hem decidit nomes donar la volta al Taj i veure'l pel darrera.

Peroooooo..... no comptavem amb el trafic, molt, moltissim, pero tot i aixi encara hi hem arribat de dia i hem vist unes vistes impressionants del Taj i l'hem ben fotografiat.









Despres ja hem tornat cap al hotel i ara menjarem alguna coseta i anirem de pet al llit. FINS DEMA!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest viatge està ple d'aventures,
però veig que no perdeu l'humor.
Amb els menjars que és foteu tan bons, quan tornis a Barcelona pesarás uns quants kilos més.
Vigileu els "polls" que podeu agafar amb tanta bruticia. l'avi.