Pàgines

dilluns, 6 de juliol del 2009

Pels voltants de Kathmandu: Patan i Swayabunath

Després d'un bon esmorzar al nostre lloc preferit de Bodhnath (si, si un tros de pastís de xocolata i nous!!!) hem anat a veure les coses que ens faltaven per aquí Kathmandú.

Hem agafat un taxi (el mateix tio que ens va portar a Bakhtapur) i hem anat cap a Patan, però no se que passava avui a Kathmandú que hi havia un trànsit horrorós, el pobre taxista ho ha intentat per diferents bandes i al final doncs en un embús esperant.

Finalment hem arribat a Patan i hem anat directes a la plaça Durbar de la ciutat, jo diria que de les tres que hem vist és la que té més temples i la més espectacular (tot i que la més tranquil·la i agradable és la de Bakhtapur). Ens hem fet una bona passejada i després el taxista ens ha portat al temple dels mil budes, que està tot amagat (sort que ens hi ha portat ell, ja que sino segur que no hi haguéssim anat), és molt maco i efectivament té un munt de budes (no m'he entretingut a contar-los, així que em crec que en té 1000).









De Patan hem anat a l'estupa de Swayabunath (aquest nom no hi ha manera que me l'aprengui), no és tant gran com la de Bodhnath però està a dalt d'un turonet i té unes vistes molt maques de Kathmandú (que per cert és enorme però amb la sensació tota l'estona de que és un poble). A més diuen que es l'estupa dels monos, si que n'hem vist uns quants però poquets i gens agressius, no com els de l'altre dia ;)





D'aquí ja hem anat al barri de Thamel (el dels motxileros) i hi hem estat passejant i comprant (m'he començat a tornar una mica loca amb les compres) i després de pendre alguna coseta i que comences a ploure (s'està portant molt bé la pluja, ja que ens ho deixa fer tot i veiem força el sol, que deu ni do lo que pica) hem anat a l'agencia per buscar els bitllets de tornada de Lhasa i els nostres passaports amb la visa.

Per acabar el dia, dutxeta i un bon soparet al nostre restaurant per poder escriure la crònica.



No sé si els propers dies trobaré fàcilment llocs on conectar-me, però a la que pugui escric!!!

1 comentari:

Albert Bordons ha dit...

Molt bé, Eva !
Quan aneu cap al Tibet ?
Que us vagi bé.
Petons, Albert