Pàgines

dijous, 16 de juliol del 2009

Marxem del Tibet per tornar al Nepal

Després d'una setmana per terres tibetanes (em nego a dir-lis xines), ens tornem cap a Kathmandu. Ens hem llevat a les 6 perque havíem de marxar a les 7. Primer hem deixat a la Selina (una de les britàniques) a l'estació de tren (macro edifici) i en menys d'una hora ja estavem al aeroport.

Quan hem arribat encara no hi havia ningú per on havíem d'entrar, així que hem hagut d'esperar vora una hora a que els xinos es dignessin a arribar. Llavors primer ens han mirat si teníem febre i hem passat les bosses per scaners. Llavors ja hem pogut treure les targetes de embarc i facturat les bosses (han tornat a passar per un scaner). A continuació havíem de passat immigració, però els polis xinos encara no havíen arribat i quan ho han fet resulta que no els funcionava el sistema, resultat... una hora d'espera més (quan jo dic que ja no els aguanto...).

Un cop passada immigració, seguretat un altre cop!! i després a esperar per embarcar (hi havia retras...) així que m'he tombat i he dormit una miqueta.

A l'avió quan ja pensavem que ens ananàvem.... va a ser que no, hem estat més d'una hora dins l'avió perquè resulta que els militars estaven sobrevolant l'aeroport i per tan no podíem sortir, me cago en....

Finalment amb casi dos hores de retràs hem marxat, sort que durant el vol hem tingut la guinda del viatge, hem pogut veure clarament.... l'EVEREST!!!! realment és una passada, sobresurt per sobre els núvols i està gairebé a l'altura que va l'avió.





Al arribar a Kathmandu ja ens hem sentit com a casa, directes a Bodhnath i un cop instalats a la Guest House a fer compres a Thamel (i a recuperar el meu llibre) i també a BOdhnath i a fer un bon sopar al Saturday Cafè. I finalment, fer la motxilla ben feta.