Pàgines

dimecres, 1 de juliol del 2009

Mini trekking i visita per Pokhara

Avui ens hem llevat amb pluja :( tot i que hem esmorzat a l'hotel amb unes vistes impressionants.

Hem anat a l'agencia i com encara plovia una miqueta, hem decidit comencar per totes les visites i deixar l'excursioneta a la Pagoda de la Pau Mundial per mes tard.

El primer que hem anat a veure ha sigut el temple de Bindabasini, on hi ha la deesa principal i despres petits temples de Krishna, Ganesh i Shiva.



D'aqui hem anar al congost del riu Seti, on realment es nota que estem al monzo ja que l'aigua baixava....

A continuacio hem anat al museu Regional, que tenint en compte que estem una mica al cul del mon no estava gens malament, era una mica d'historia del Nepal, amb les diferents etnies i una mica de cultura general d'aqui. Forca be la veritat.

La seguent parada ha sigut a un camp de refugiats tibetans on fa alfombres, em sembla que en aquest viatge ens estem empapant molt de Tibet no?? i encara no hi hem anat :)

Les ultimes visites han sigut a la Cova de Gupteshor, una cova natural on hi han posat un deu i hi van a resar i despres la Cascada de Devis que tambe anava ben plena d'aigua i era forca maca.

A partir d'aqui ja hem anat a fer l'excursioneta. El cotxe ens ha deixat on comencava un cami i apa xino xano anar pujant, no cansava molt pero feia mooooolta humitat aixi que us podeu imaginar el que hem suat no??? Abans del "repechon" final hem parat a fer una aigua per rehidratar-nos i despres ja per escales (sessio d'steps) ja hem arribat a la pagoda que es forca maca, pero el que mes impressiona son les vistes que es veuen de Pokhara, el llac i les muntanyes, llastima dels nuvols que no ens han deixat veure els Annapurnes :( no es pot tenir tot oi??





La baixada (que l'hem feta per on hauriem d'haver pujat si haguessim comencat per aqui) ha sigut dureta perque eren tot esglaons fets amb pedra pel que havies d'anar vigilant. Pero be hem arribat a baix de tot i hem agafat una barqueta per anar a un temple que esta al mig del llac (Temple de Barahi) i per despres anar ja al poble de Pokhara on hem anat a dinar un plat tipic nepales, no se molt be com es diu pero be a ser com el Thali indi, em sembla que m'han dit que es diu Taal.
















Ara quan acabem aqui anirem cap a l'hotel a fotre'ns una bona dutxa i a reposar tot llegint veient les vistes del llac.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Eva: Quant tornis ,jo també me apunto a un curs de parapente.!!
petons, avi.