Pàgines

divendres, 26 de gener del 2007

Yosemite

Ahir vaig anar a Yosemite, vem sortir molt d'hora de San Francisco que estava totalment emboirat (de moment estic tenint molta sort amb el temps)i el guia ens ha anat explicant coses de San Francisco i dels voltants, realment la sortida de San Francisco a les 7 del mati, es com sortir de Barcelona a aquesta hora, hi ha un munt de gent que entra a la ciutat en cotxe per anar a treballar i la majoria ho fa pel Oakland Bay Bridge que es pel pont que hem sortit.

Durant el trajecte hem parat en mig del no res per esmorzar alguna coseta i hem seguit cap a Yosemite, al poc d'entrar al parc ja hem anat a un mirador des d'on es veia el Capitan que es un gran roc que hi ha molts escaladors que volen fer.



Despres ja hem comencat a veure cascades (tot i que ara no son molt plenes d'aigua ja que es hivern, si que es pot veure lo altes que son) i ens han deixat en un punt per poder dinar i passejar unes quantes horetes. Jo he anat primer cap a les Yosemite Falls i he fet un passeig per veure-les des de sota i d'aqui he anat cap un punt on es veia molt be el Half Dome, una de les imatges mes caracteristiques del parc.



Despres he seguit caminat i per tornar he agafat un bus gratuit que et dona la volta al parc. Per acabar el dia i quan ja marxavem del parc hem parat per veure El Capitan a on s'hi estava ponent el sol.



La veritat es que el parc es precios, pero la sensacio ha sigut com a les Torres del Paine a Xile, que voldries quedar-t'hi mes dies per poder fer excursions i coneixe'l mes a fons. Pero no pot ser tot oi?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que per Yosemite també es nota el canvi climàtic: això quasi no sembla l'hivern !!
Que segueixis veient tantes coses xules !
Petons, i de la Cinta

Anònim ha dit...

Aquestes caminates que fas,a peu per veure tantes coses,deu ser pitjor que baixar de l'Aneto. Quantes hores portes caminant?.Petons.