Pàgines

dimecres, 24 de gener del 2007

Golden Gate Park i Haight Ashbury

Avui he anat cap al canto oposat a ahir, tot i que no he parat de caminar una altra vegada, a aquest pas acabare rebentada, pero val la pena i aixi ho puc veure tot,
tot i tot.

He comencat per Civic Center que esta al costat del hotel, es l'ajuntament, tot i que sembla mes el capitoli de Washington, aqui les coses ho fan a lo grande eh??



D'aqui xino xano he anat caminant fins a Alamo Square, on hi han una serie de cases victorianes que hem vist moltes vegades per la tele i a part des del parc tambe es veuen unes vistes impressionants, una de les avantatges de que San Francisco estigui ple de pujades i baixades es que aixi es poden veure unes vistes genials de la ciutat.



D'aqui i ara de baixada he anat cap al Golden Gate Park, despres d'una bona caminada hi he arribat i m'hi he pogut passejar per dins, es un parc al estil del Central Park de Nova York, enorme on t'hi pots perdre. No l'he fet tot, pero tot i aixi he vist un centre en memoria de les victimes del Sida, el Japanese Tea Garden i el Shakespeare Garden.



De tornada cap al hotel (avui he decidit descansar una miqueta o se m'acaba San Francisco i acabo amb peus i cames destrossats), ho he fet pel carrer Haight, que es on a l'estiu del amor es va omplir de hippies (alli m'hi haguessin trobat a mi), i ara encara te unes certes reticencies hippies, seguint el carrer s'arriba a Low Haight i hi han unes cases victorianes impressionants, aqui la gent no viu gens malament.



Be, per avui em sembla que aixo sera tot, sino dema seguire informant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta última foto, què és, un Buda ?
Petons