Pàgines

dimarts, 23 de gener del 2007

Primer dia a SFO

Avui he fet moooolta feina, aixo d'anar sola fa que un no pari de veure coses, ja que no pots comentar la jugada amb ningu.

He comencat per Union Square, que es on hi han totes les botigues mes in de la ciutat, i d'alla he anat cap a Chinatown, un troset de China en mig de San Francisco i de les seves pujades.




Al costat de Chinatown hi ha Financial District amb la Transamerica Pyramid, que es l'edifici mes representatiu de San Francisco.



Tot fotografiant-lo he anat a parar a Embarcadero que era on antigament (abans que hi haguessin els ponts que comuniquen la peninsula de San Francisco amb el continent) hi havia tots els transbordadors, i on ara es veuen unes vistes impressionants del Bay Bridge.



D'aqui xino xano he anat cap a la Levi's Plaza (on hi ha les oficines de la Levi's Strauss), i d'aqui he pujat un munt d'escales fins a la Coit Tower, pero el cansament ha valgut la pena ja que les vistes des de dalt de la torre son impressionants, he vist la primera vista del Golden Gate Bridge.

D'aqui ja he baixat cap al Pier 39 i Fisherman Warf, on he vist les foques i he comprat el tiquet per fer un city tour que m'ha portat al Golden Date, Presidio i una vista rapida de la ciutat.

Quan m'han tornat a deixar a Pier 39 he anat xino xano bordejant el mar i despres he pujat un carrer..... fins a Lobart Street que es el carrer que fa ziga zagues per a que puguin baixar els cotxes ja que es molt empinat.

D'aqui ja he anat tornant pujant i baixant carrers fins a Union Square, tot veient bones vistes amb la caiguda del sol.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Impressssssionant...... em fan mal els peus a mi tambe... vulllll venir... Eli

Anònim ha dit...

Neni para el ritmo que me has cansado solo con leerte!!!besitos.paula

Anònim ha dit...

Llàstima que no hagi vingut... Encara hauries fet més pujades i baixades, hehehehe