Pàgines

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Dia de tornada

Tot i que avui ens toca tornar, hem aprofitat el parell d'hores que ens quedaven al matí per passejar una mica pel carrer Andrassy, a part hem pogut veure que hi havia una cursa popular, primer hi havia una cursa de relleus al llarg de l'Andrassy i després ja hi havia gent corrent.



Pel carrer hem pogut veure la casa del Terror que és on hi havia la policia secreta en la época comunista i en la revolució de l'any 56 se'n van carregar a molts.



També hem passat pel cafè Luckas i com ens ha agradat i hem anat a prendre un cafè ja que encara ens sobrava una mica de temps.



De l'hotel ja hem anat a l'estació, on hi hem arribat amb una hora de temps per agafar el tren cap a Viena.





En tres horetes erem a Viena i amb el metro hem anat a l'estació del tren a l'aeroport on volíem deixar les coses a la consigna, però en comptes d'això el que hem pogut fer es facturar directament i així amb la mare hem anat a tota pastilla al centre per a que pogués veure l'exposició "Coupe de Des" i despres tornar un altre cop.

D'allà cap a l'aeroport i a caseta que falta gent, així que ja ens tornarem a veure quan me'n torni a anar de viatge!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé, doncs ben tornats !!
Petons i fins aviat
Albert