Pàgines

divendres, 10 d’octubre del 2008

Dia de museus i inauguració de l'exposició

Avui hem dedicat el dia a l'art (potser massa pel meu gust). Només sortir del hotel hem anat cap al Secession, però per arribar-hi hem passat pel Nachtmark (un mercat molt variat on molts dels vienessos van a dinar).



El Secession és un edifici creat pels artistes de l'época de principis del segle 20 (Klimt, Hoffmann, Otto Wagner...), per fora té una cúpula dorada feta de fulles. I a l'entrada hi ha l'inscripció que diu traduit: "A cada época su arte, al arte su libertat" en alemany: Der zeit ihre kunst, der kunst ihre freiheit. El més maco que hem vist a dins ha sigut el fris de Beethoven de Klimt que hi ha diferents imatges molt maques com per exemple la poesia, l'alegoria de la felicitat...





Del Secession ja hem anat al Kunsthistorichemuseum on hem vist una part d'Egipte i Roma (molt sencillet pero amb unes estatues de Karnak i una mastaba de Giza) i després un munt de pintures d'époques molt variades (a mi no m'ha agradat res).





Vist el museu ja hem anat a dinar a un asiàtic al Nachtmarkt i d'allí quan estàvem tornant cap al hotel la mare ha parat a una perruqueria per posar-se mona.



A la tarda ja hem anat cap al Cervantes on hi ha hagut la inauguració de l'exposició del Brossa "Bverso Brossa" i després de una bona estona ja hem anat a sopar amb tota la classe política.





2 comentaris:

Anònim ha dit...

I no tens una foto de la mare "mona" ?
Petons
Albert

Eva Martínez Bordons ha dit...

la tinc la tinc, pero encara no n'he pujat :)