Pàgines

dilluns, 6 d’octubre del 2008

Comencem a fer Turisme per Viena

Avui ja ens hem llevat ben descansats i després d'un bon esmorzar ha començat la nostra jornada turística.

Per començar hem agafat al metro directesa Schloss Schonbrunn, el palau d'estiu dels Habsburgs, al entrar hem vist el hivernacle i realment.... preciós, com podeu adivinar ja he començat a emocionar-me a fer fotos (diguem que avui he fet totes les que no vaig fer ahir).





Seguint pels jardins de Shonbrunn hem anat disfrutant ja que a més feia un dia espectacular, hem anat a parar a la part central, des d'on es veia la glorieta a sobre una muntanyeta i per l'altre banda el palau espectacular.



Hem entrat al Palau i hem anat a fer la cua per comprar les entrades, quan ja les hem tingut, com ens han donat hora per al cap d'una hora hem decidit pujar a la Glorieta per veure les vistes, la veritat que precioses, no vivien bé ni res la Sissi i companyia, amb tots aquests jardins per ells sols....







Després ja hem pogur veure 40 de les 1441 sales que té el Palau, básicament hem vist les estances del Francisco Jose i la Sissi per una banda i les de l'emperadriu Maria Teresa. Vamos us podeu imaginar oi?? si si impressionant, i cada una decorada d'una manera diferent eh???

Després ja hem sortit i hem tornat cap al metro passejant pels jardins (tot i que hem parat a dinar a una taverna que hi havia allà mateix).





Amb el metro hem anat cap al centre per veure Stephansdom (més o menys s'escriu així) que és la catedral, potser el que m'ha agradat més ha sigut la teulada.





D'aquí ja hem anat al Prater a fer una mica el nen petit, primer hem pujat amb la mare a unes cadiretes voladores i després evidentment hem pujat a la Noria, que macooooo









D'aquí ja hem anat a la Rathaus a veure l'ajuntament que la veritat es que il·luminat estava d'allò més maco.



Com que estavem rebentats hem anat a pendre alguna coseta al Cafe Landtmann que m'havia recomanat el Guillem i ens ha agradat moltíssim, d'aquí ja directes al hotel i a fer nones.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé.Tot Viena..!! Ja recordo les meves passejades després de sopar.
Molta calor, i molts palaus. Molts petons, Eva. làvi.

Anònim ha dit...

Molt bé, Eva, ja ens sona tot això !!
Viena de fàbula, oi ?
I la Sacher, mmmmmmm....
Petons
Albert i Cinta

Eva Martínez Bordons ha dit...

la Sacher.... que dir de la Sacher....