Pàgines

dilluns, 6 d’octubre del 2008

De Barcelona a Viena

Després de no haber dormit gens, a quarts de sis ja estàvem a l'aeroport facturant maletes i esmorzant una miqueta. Hem arribat a Viena super puntuals, a les 9 ja teníem les maletes i cap a Vienaaa.

A l'hotel ens ha tocat l'antipàtica de torn i no ens ha volgut ni mirar si podíem tenir una habitació abans d'hora, per tant hem deixat les maletes nosaltres mateixos en una habitacioneta que la tia només s'ha dignat a donar-nos la clau i hem marxat a passejar. Com estàvem una mica cansats hem buscat un café i allà ja he menjat la meva primera sacher :) Boníssima!!!

A les 12 ja hem anat a l'institut Cervantes per començar a muntar l'exposició.



Cap a les dues hem anat a dinar alguna coseta ja que era l'hora i hem anat a un cafè, que pel que sembla pots menjar a qualsevol hora.



Després hem tornat a l'institut cervantes a seguir muntant i jo sobretot m'he dedicat als escarbats :)



Hem estat muntant fins gairebé quarts de vuit i han quedat molt poques coses per fer, pel que demà podrem passar tot el dia de turisme. Ara estàvem rebentades, així que hem donat un vol pel centre, just per veure el Musikverein i l'Opera il·luminats i a sopar alguna coseta i a dormir que o descansem o no tirem més.