Pàgines

dissabte, 26 d’agost del 2006

Un dia en els glaciars

Tot i no estar gaire fina (havia passat la nit del lloro amb vomiteres i diarrea) vem anar a fer l'excursió dels glaciars on es va a veure el glaciar Spegazzini (dos vegades més alt que el Moreno), el glaciar seco, el glaciar Upsala (el més llarg) i diversos glaciars a la Bahia Onelli. El dia era espectacular, però tot i això feia força fred i anavem d'allò més abrigats perquè al sortir a fora del vaixell feia molt de vent.

Per arribar a la Bahia Onelli vem haver de fer una petita excursioneta per un petit bosc i així arribar a un llac tot congelat i amb tot de trossos de icebergs que es desprenen dels glaciars, allà vem estar una bona estona i vem dinar tot passant un munt de fred.

Tot el recorregut vem poder veure un munt de icebergs, la majoria provinents del glaciar Upsala, cada un amb formes diferents i també amb diferents tonalitats de blaus (depenent del grau de compactació del glaciar).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

acabo de llegir tot lo de Torres del Paine i dels glaciars. Cada cosa que vieu nova,sembla que quedeu més impresionats. He vist al mapa que Puerto Natales ( Xile) és l'entrada al Parque Nacional de Torres del Paine, i també que esteu molt a prop de Ushuaia.També a Internet,hi ha una bona descripció amb fotos de Torres del Paine. Eva, deus està prou bé, per aguantar tot aquest tute.Et felicitu per les teves dots de guia turística.Les teves fotos també és veuant molts clares.Necessito més.

Anònim ha dit...

Eva,abans t'enviat uns comentaris sobre Torre del Paine i Un dia en els glaciars, i no havia possat el meu nom,i per lo tant no és anònim.