Pàgines

dimecres, 30 d’agost del 2006

Excursió als llacs en 4x4

Avui hem anat als llags Escondido i Fagnano en un 4x4, o més específicament en un Land Rover, així que és com si hagués tornat a la infantesa.

Tot seguint la carretera el primer lloc on hem parat ha sigut una zona on hi ha tot de capelletes, aquestes han sigut posades pels habitants de Ushuaia, ja que cada un d'ells provenen de diferents zones d'Argentina i tenen diferents creències, però el que si que han fet ha sigut posar les capelles unes al costat de les altres.

D'aquí ja hem anat cap a la zona a on vem estar ahir a la nit i hem continuat passant per Cerro Pastor (on hi ha una estació d'esquí alpí, les altres són d'esquí de fons) i fent una parada en un mirador des d'on es veia el Lago Escondido.



D'allà ja hem continuat i ens hem ficat en un camí que només podíen accedir 4x4 i així hem pogut estar enmig del bosc i ens han anat explicant coses del bosc, així com dels castors que van ser introduits per l'armada argentina i que ara mateix tenen veus en contra, però també en tenen a favor.

Al final del passeig en 4x4 hem anat a parar al Lago Fagnano que és un llac que fa 110 km de llarg (com si a catalunya tinguessim un llac des de Barcelona a Tarragona) i que com feia bastant de vent, la veritat es que semblava un mar.



D'aquí ja hem anat a l'hosteria a dinar un bon cordero fueguino.