Pàgines

dijous, 31 d’agost del 2006

Navegació pel Beagle

L'última de les nostres excursions a Ushuaia ha sigut la navegació pel Canal Beagle. Perquè no fos gaire massificada l'hem feta amb un barquet petit (Patagonia explorer) que només hi podien anar 12 turistes, si no el reste ja eren catamarans molt més grans, semblants al que vem agafar per fer la navegació dels glaciars.

En principi havíem d'anar directes al Far dels Eclaireurs però s'ha girat molt de vent i per tant hi havia massa onades per navegar, per tant hem anat directes a la illa Birdges a on hem pogut baixar i caminar-hi una mica i veure alguns jaciments yamanas a part d'unes vistes fabuloses cap a la bahia d'ushuaia i cap a les illes de navarino i hoste (ambdues xilenes).

D'aquí hem seguit navegant per anar a veure cormorans rokeros i imperiales en diferents illes i també lleons marins.



Com que el temps s'ha calmat, un cop vistos els lleons marins, si que hem pogut anar fins el far dels Eclaireurs i semblava que fos el far de la fi del món ja que amb prou feines es veia la sortida del canal Beagle. D'aquí ja hem anat de tornada al port.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això del Canal Beagle , havia llegit que sempre hi ha molts naufràgis degut al mal temps que fa casi constanment, però heu tingut molta sort de poder ferlo.
El canal,el 4x4 i els trineus, ja me mi veig jo, després de llegir els teus comentaris. I el "tiberi" que és vaure fotra a la nit.

Anònim ha dit...

Del Canal del Beagle, encara duren les trifulques de frontera entre argentins i xilens ??