Pàgines

dijous, 24 d’agost del 2006

Perito Moreno, en dos paraules Im Presionant

Si, si, avui hem anat a veure el Perito Moreno i la veritat és que és molt difícil expressar en paraules el que hem vist, quan veus aquestes coses, és quan un pensa que els humans realment no som res de res, la natura ho pot tot.

Tot i que ens ha plogut tot el dia, la vista era impressionat i el glaciar es veia d'una barreja de blaus maquíssims (pel que sembla només es veu en aquests colors quan fa mal temps i no quan fa sol), a part els sorolls que es senten quan es va trencant el gel són espectaculars i veure caure un tros de gel et deixa sense paraules.

Evidentment també hem agafat el vaixell que t'apropa al glaciar, on tot i passar molt fred no podia no estar a dalt observant el glaciar i pensar el la cosa tant petita que som.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé !! Deu ser fantàstic. Ja hem vist documentals però evidentment no és el mateix.
Ara només falta que pengis algunes imatges al blog per arrodonir. Suposo que tot arribarà.

Molts petons i endavant !

Anònim ha dit...

Bé Eva, ja esperava que el Perito Moreno, us faria un gran impacta,per les fotos que havia vist i tu també a les revistes Altaïr, Viajar i Viajes.LO he vist amb fotos a Internet. Però la teva descripció dels sorolls del gel al caure,i trencarse. Segueix, que això del blog és fantàstic.petons.