Pàgines

divendres, 1 de juliol del 2011

6e dia: Cap al Grand Canyon per la Ruta 66

Avui hem tornat a matinar, i un cop fet el check out amb pena del Venetian i d'aconseguir trobar el parking, hem anat cap a la senyal de Welcome to Las Vegas que encara no havíem tingut l'ocasió de fotografiar. Per allà hi havia una noia que ha intentat fer-nos la foto i cobrar-nos, però.. el nostre esperit rata ha sortit i no ho hem fet, una foto a cada un per separat està perfecte oi?


Aprofitant que la gasolina està molt barata aquí a Las Vegas hem aprofitat per omplir el dipòsit, però.... no m'he acabat d'entendre amb la de la gasolinera ja que al dir-li full m'ha dit que havia de dir un import i que després ho arreglaríem, però ja m'ha cobrat el que m'ha dit i m'ha donat ticket, així que hem posat el que hem pagat (bueno.. un cèntim més) i quan he tornat per dir que ja estàvem m'ha dit, que ja estava, però no m'ha donat un nou ticket, no sé... però no m'ha agradat gens aquesta forma de funcionar.

Amb el dipòsit més o menys ple ja ens hem posat en camí. Després d'una estona de conduir hem parat a la presa Hoover (ara entenem d'on treuen l'aigua i la llum per poder mantenir Las Vegas, em sembla que el indis i els mexicans estan molt contents...), però únicament l'hem vista per fora, ja que només el parking ja valia 7$, així que hem pogut veure les vistes de la peli de superman, però no ha aparegut eh???


D'aquí ja hem fet una bona estona de carretera fins a Kingman que és on hi ha un tros de la ruta 66 que hem decidit que faríem. Ara abans de començar-la hem parat a menjar una miqueta al restaurant Mr D'z que ens ha agradat moolt, molt autèntic la veritat.


Per la ruta 66 gairebé anàvem sols i ha valgut molt la pena, cap al final del tros que hi ha per aquí a Seligman hem parat per comprar una samarreta pel Mario que li ha agradat molt.


Un cop fet aquest trocet de la ruta 66 ja ens hem incorporat a una interestatal fins a Williams on ja ens hem incorporat a la carretera que ens portaria al Grand Canyon, tot i que abans hem fet una parada a una gasolinera super autèntica per omplir el dipòsit, ara... feia un vent... impressionant.

Abans d'entrar al Grand Canyon hem vist la zona de l'aeroport i on estan totes les empreses d'helicopters, així que... cap allà que hem anat i hem preguntat a tots, però tots valien el mateix (199$ per persona), així que ens hem decidit per un que tenia uns helicopters panoràmics i que tenien plaça per al cap d'un quart d'hora. Hem estat esperant però ningú no ens deia res, finalment, ens han dit que hauríem d'esperar un quart d'hora més per culpa del temps, i passat el quart d'hora... ohhh tots els vols cancelats per aquesta tarda, així que... avui no ha pogut ser!! a veure si demà a les 8 del matí ho aconseguim no??


Amb la reserva feta ja hem anat cap al Parc Grand Canyon i primer de tot hem comprat alguna coseta per sopar en el super que hi ha que és enorme. I després ja hem pogut fer el check in a la nostra cabanyeta!!! És chulíssima!!! I val totalment la pena. Aquí si que ens hem sentit totalment dins el parc.


Hem deixat totes les coses i hem sortit a veure el Grand Canyon, primer a tocar de la cabanya que està just en el Rim, i després hem anat a agafar el shuttle de la red route que ens ha anat portant a diferents miradors a quin millor. Entre els miradors es pot anar amb el shuttle o a peu, així que nosaltres hem fet una combinació.





Com s'apropava l'hora de la posta de sol, hem decidit anar amb el shuttle al mirador més llunyà i així poder-la veure. Ha sigut super maco, tot i que al final com som super feliços hem agafat una mica de fred (no havíem agafat les jaquetes).



Com ja es feia de nit, hem tornat en el shuttle que anava a tope i un cop a la cabanyeta hem sopat una mica i a fer nones.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que Mario ya te has hecho rico en el casino?, cuanto nos has cogido el vuelo pa ir a celebrarlo? Bueno como va el viaje ya veo que muy bien las fotos son impresionantes que envidia, mira que no llevarme en la maleta jajajajja
bueno seguir disfrutando del viaje
un besito
Patri

IRENE ha dit...

Hola cosinets, tranuils per el Hoover Damm, quedem un dia i us ensenyo el video per dins. Disfruteu molt. Petonets