Pàgines

dimecres, 18 d’abril del 2007

Segon dia - anada al desert

A les 5 i mitja del matí va començar la nostra excursió cap al sud de Tunisia. Tot i que d'esmorzar no vem podem menjar gaire (poca gana i poques coses a aquelles hores de la matinada), vem sortir cap a Mahdia a recollir més gent.


La primera parada de l'excursió va ser El Jem, on hi ha un amfiteatre romà molt ben conservat, es pot anar a la part on estaven les feres, cristians i gladiadors, i també pujar fins al tercer pis de graderies. La veritat es que igual que a Turquia sobta trobar ruines romanes fora d'Italia tan ben conservades.



De El Jem, ens dirigiem a Matmata, però al fer una parada tècnica de descans, se'ns va espatllar l'autobús i vem estar una bona estona fins que va venir un altre bus per portar-nos a dinar a un lloc improvissat (la veritat es que el guia es va espavilar molt i ho va fer molt bé), i d'allà si que vem anar a Matmata a veure les cases construides dins de coves (el paissatge també molt maco).



Camí ja de Douz, on vem dormir, es va tornar a espatllar el bus, però aquest cop posant aigua es va arreglar més ràpid, així que finalment i molt cansats vem arribar a Douz per sopar i dormir.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La excursió al desert molt forta per la matinada de sortida i les averies dels autocars. Per la descripció i les fotos és molt bonica i interesant per ruines romanes. ( quins tios aquells romans,)com a constructors.!!.Albert (senior).