Pàgines

dilluns, 16 d’abril del 2007

Primer dia a Tunisia - Monastir

Després d'haver dormit només unes 4 horetes, ens hem despertat per anar a esmorzar una mica, i ja hem començat a veure com va això del Todo Incluido (fer cues per tot el que val la pena i agobiar-te una mica només començar el dia). Acabat l'esmorzar ens hem anat a posar el bikini i primer a escoltar el de Travelplan per a que ens expliqués les excursions que podíem fer aquests dies i apuntar-nos a la del desert. Després d'escoltar evidenment al negatiu de turno que les tres hauríem enviat a pastar rápidament.



El matí el vem passar a la piscina i després de dinar (estil TI) encara hi vem tonrar una estona. Després una dutxeta i vem agafar un taxi per anar a Monastir a culturitzar-nos una miqueta. Justament aquell dia era l'aniversari de la mort del president Habib Burguiba i per tant estava tot ple de pancartes, banderes i fotos del president actual (amb una pinta...).





A Monastir vem visitar el mausoleu de Habib Burguiba (si, justament el van enterrar en aquesta població) i després el ribab (una fortalesa que va tenir funcions militars i també religioses). D'aquí hem donat una volta per la medina (força petita comparada amb altres llocs) i ens hem anat cap al port, a donar una volta i a sopar plats típics tunecins (ja que això no es podia fer en el hotel).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Eva: ara provaré el que hem dius, per veure si hem funciona. avi.