Pàgines

divendres, 13 de novembre del 2009

Bus, bus i més bus

La veritat és que avui no és que haguem fet molta cosa, ens hem despertat al hotel de les gorges del Dadés i hem esmorzat i després ja ha comenat el periple fins a Marrakech.

Pel camí de tornada hem fet una petita parada per fer fotos a la mateixa vall del Dadés en una zona on hi havia unes formacions rocoses molt semblants a les de Montserrat però en un color més rosat.

La següent parada ha sigut al vall de les Roses que clar ara no n'hi han, però tot i així la vall és molt maca i evidentment hem fet bastantes fotos.

D'aquí ja hem anat a Ouazarzate on hem pogut parar una mica a fer fotos (per fora ja que no teníem gaire temps) a la Kashba de Taorit.

El dinar ja ha sigut passat el coll de més altura del Atlas en direcció a Marrakech i del lloc de dinar (on només hem menjat unes amanidetes i patates fregides) ja hem anat directes a Marrakech i el Maki no ens ha portat al riad sino que ens ha deixat a la plaça Djema el Fna, però hem aprofitat per anar a buscar al Jordi que ha vingut per donar-li una sorpresa a l'Eulalia.

Hem anat al Riad i la Fàtima ens ha preparat un tè i pastís boníssim!!! i d'aquí a fer algunes compres als zocos que es veu que no havíem comprat prou abans de marxar de viatge o potser és que ja teníem el mono ;)

Avui com que ja estàvem una mica farts de couscous i de tajines hem anat a sopar pizza a un lloc que ens va recomanar la Fàtima i la veritat és que estava molt bé (potser hi tornem demà).

I ara.... a fer nones!!! que demà toca excursioneta una altra vegada!!!