Pàgines

divendres, 13 de novembre del 2009

Kashbas, Oasis i primera passejada en camell

Avui ens hem despertat força d'hora ja que a les 6:45 ens venien a buscar per l'excursió de 4 dies. Per esmorzar ens hem pres un pastís boníssim que ens havia deixat preparat la Fàtima.

El que ens ha vingut a buscar ha sigut super puntual, però després davant de l'agència hem hagut d'esperar una estona, en l'excursió serem nosaltres cinc i una australiana.

Per començar el dia hem anat en direcció l'Atlas i l'hem creuat, tot passant uns paisatges espectaculars. Hem parat un parell de vegades a fer fotos i cap a les 12 hem arribat a Ait Benhadou que és una Kasbah Patrimoni de la Humanitat i és super maca ja que està molt ben conservada.

Arribat a aquest punt ja portavem una mica de catxondeo amb el nostre conductor que li hem posat el nom de Maki ja que té una mica pinta de macarrilla.

D'aquí ja hem anat a Ouzarzate on bàsicament hem dinat però amb vistes a la Kasba de Taorit.

Després de dinat hem tirat directe cap a Zagora on ha començat la nostra primera de les excursions en Camell, jo em sembla que no m'hi he assegut molt bé ja que em clavava tota l'espinada i he acabat amb el cul destrossat. L'excursió ha estat bé, tot i que hem començat una mica tard i per tant no hem pogut veure la posta de sol.

Un cop al campament de haimas hem estat veient les estrelles ja que el cel es veia impressionant, jo crec que mai havia vist tal quantitat d'estrelles, fins i tot n'hem vist caure algunes.

El sopar ha sigut en dues etapes, primer ens han portat una sopa, i com una hora després ens han portat un tagine de pollastre, de postre hem tingut mandarines.

Al acabar de sopar ja ens hem anat a fer nones tot distribuint-nos per dins de la haima.