Pàgines

divendres, 17 d’agost del 2007

Tercer dia - Tortuguero

Despres d'un bon esmorzar hem anat a buscar unes botes d'aigua per poder fer l'activitat del mati (per sort l'Eulalia n'ha trobat unes mes o menys del seu peu).

Amb les botes i uns patalons llargs tal i com ens han demanat, ens han portat al parc nacional de Tortuguero i ens han proposat dues caminates diferents, una a peu pla per poder observar plantes i una mica d'animals, i una altra consistent a pujar al Cerro Tortuguero des d'on es tenen vistes del canal de Tortugero. Tan nosaltres dues, com les dues parelles que hem conegut, ens hem quedat amb la segona opcio.

Per comencar el guia ens ha comencat a explicar coses, pero hem comencat a sentir sorolls, i hem averiguat que eren una parella de monos aranyes i per tant per comencar els hem estat observant.



Despres ja hem comencat l'excursio primer a peu pla pero ple de fang (aquesta era la rao de les botes d'aigua, ja que aixi no feiem malbe el nostre calcat) i despres la cosa ja s'ha anat complicant mes i ha comencat la pujada forta sense deixar enrere el fang. Pel cami hem vist unes granotes vermeles que son verinoses pero tenen un colo impressionant. Amb bastants esforcos hem aconseguit arribar a dalt i veure les vistes. La baixada ha sigut mes complicada, pero per sort els nois de les parelles que coneixem ens han estat ajudant tant a l'Eulalia com a mi.





Al tornar al hotel ben acalorats i bruts, hem decidit anar directes a la piscina abans de dinar, ja que just despres de dinar hi havia una altra activitat.

L'activitat de la tarda consistia en una ruta en barca per observar la fauna del lloc. Hem pogut observar iguanes (adultes i joves), monos (cara blanca, aranyes i aulladors), cries de caima (o almenys aixo es el que deia el guia que eren), diferents tipus d'ocells, i un basilisc (o dit vulgarment un llangardaix).







Al tornar a l'hotel, voliem agafar unes canoes, pero ens han dit que era massa tard i per tant ens hem hagut de conformar en anar a la piscina per acabar el dia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé, Eva ! No està malament això: esmorzars tropicals, animalons per tot arreu, piscina per relaxar-se de les excursions... Ens l'apuntem per anar-hi, té molt bona pinta !
Petons
Albert i Cinta