Pàgines

dimarts, 21 d’agost del 2007

Setè dia - d'Arenal a Monteverde

Per variar, estant a l'hotel Arenal Kioro tant fantàstic, nomes llevar-nos vem anar de pet al jacuzzi per començar el dia ben relaxades. Ara, després d'esmorzar, ja vem sortir cap a Monteverde ben d'hora ja que ens havíen avisat que era una carretera força dolenta.

El primer tros de carretera era rodejant la laguna de Arenal i tot i que el volcà estava completament tapat per nuvols, els paisatges eren molt macos.



Quan vem arribar a Tilaran la carretera es va complicar bastant, va deixar de ser asfaltada, per ser un camí de terra, sort que portavem el 4x4 i així no havíem de patir pel cotxe. Perque durant unes dues hores i mitja vem estar patint bots, pujades, baixades, roques..... Ara, els paisatges que es veien eren preciosos. Com més ens anavem acostant a Monteverde més semblava com si estiguessim a Suissa. Finalment vem arribar a Montverde i al final de tot vem trobar el nostre hotel.

L'hotel es totalment estil montanya, ara, l'habitació torna a ser mes gran que el meu pis, en aquest hem tingut un llit queen i un de king, a part de un petit salonet.



Un cop deixades les coses al hotel ens hem anat al poble per donar-hi una volta i també per informar-nos de les diferents empreses que fan canopy, en una el rappel era obligatori i a l'Eulalia no li ha fet gaire gracia. Una altra l'hem trobat massa forta i per tant ens hem quedat amb la tercera.

En el poble ens hem trobat dues parelles que haviem conegut a Tortuguero i per tant hem donat una volta i hem anat a sopar un casado en un restaurant típic (li diuen casado perque cada dia es el mateix). El casado que hem demanat era de pollastre i al igual que sempre portava arros, verduretes i frijoles a part del pollastre amb salsa clar.

Al arribar al hotel hem contractat la excursio amb l'empresa que haviem decidit previament. Selvatura.