Pàgines

dilluns, 23 d’octubre del 2006

Varkala

Ahir vem estar tot el dia per Varkala, al mati vem fer un bon esmorzar, i despres vem anar una estoneta a la platja, a Varkala n'hi ha dues, pero tots els del lloc ens han recomanat una d'elles, i hem suposat que era per un tema de corrents d'aigua.

La platja era de sorra negras, i hi havia forces onades, pel que nos hem adinsat gaire per no patir les corrents, ara, l'aigua del mar arabig esta molt calenteta, o almenys a l'altura que estem. Evidentment, amb l'Eulalia no ens ha durat molt el sol i hem tornat a l'hotel a dutxar-nos i despres hem anat a fer-nos una pedicura i manicura amb massatges a les mans i peus inclosos.



Al sortir del massatge estava plovent i no ha parat de fer-ho fins que hem anat a dormir. Pero nosaltres no hem deixat d'anar de compres sota la pluja i finalment fer un bon sopar de despedida de l'India.



Be, i amb aquest misstage acabem el viatge a l'India, fins la proxima.

1 comentari:

Anònim ha dit...

me lo he liedo enterito, y sigo siendo una de tus fans nº1!!!me alegro que siguas como siempre, haciendo lo que más ta gusta, ya formas parte de mis favoritos!!!muchisimos besos.bery