Pàgines

divendres, 20 d’octubre del 2006

Munnar - te, cafe, pebre, sandal....

Avui hem sortit per fer l'excursio a les 8 del mati, i ens hem dirigit cap al parc natural de chinnar.

Altrecop amb el nostre conductor de rickshaw que condueix molt be pero no xerra gaire, nomes lo just i necessari perque sapiguem que estem veient i no admet preguntes dificils.

Ens ha portat a traves de les muntanyes plenes de plantacions de te i varies cascades, on en una d'elles ens ha fet fer una petita excursio.



Pel cami hem vist de tot, comencant pel te tipic de la regio (te negre), i seguint primer per pebre, paper, cafe, sandal, sucre, bambu, coco, platan... Aqui tot el que forma el bosc es aprofitable.

Com hem sortit de una altura considerable, despres hem anat baixant, cosa que ha fet que la vegetacio anes canviant.

Al arribar a chinnar, el guia pretenia que fessim un trekking de 3 hores, i nosaltres hem preferit anar a la torre de guaita a veure les vistes que aixi nomes caminavem mitja horeta amb una bona calor.



Pel cami hem anat veient diferents animalons, com ara vaques (molt diferents de les del nord de la india i mes molsudetes), cabres (moooltes), papallones (groses), esquirols (grisos i petitets), monos (grisos i negres), pajaro loco, corbs (que no paren de cridar i son molt negres i lletjos), bous d'aigua i escarabats vermell florescent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Carai.!! com disfruteu menjant tantes coses diferentes i veien tanta fauna lliure!!!!.
Ojo, els picants al menjar que després no tingeu un mal de ventre.
Aquesta navegació de tot el dia i nit, qui portaba l'embarcació ?
Anàveu soles ?.Seguir disfrutant que aviat s'acaba.petons,avis.