Pàgines

divendres, 26 de març del 2010

Últim dia per Paris.... snif snif

Pos si, això ja s'acaba, però no per això desaprofitem el dia. Ho hem deixat tot preparat al apartament i ens hem anat a veure més coses. El primer que hem anat a veure ha sigut l'Arc de Triomf, que tot i passar-hi moltes vegades aprop, cap d'elles hi havíem anat. Evidentment degut al gel no s'hi podia pujar, però l'hem vist des d'abaix i ens hem adonat que als costats on hi havien poblacions també hi havia algunes de catalanes com per exemple Vic.



Després de l'Etoile volíem anar a veure la Saint Chapelle, però al arribar-hi hem vist que hi havia molta cua i amb el fred que feia, hem decidit que hi ja hi anirem en una altra ocasió. Per tant.... cap al museu d'Orsay falta gent.



L'Orsay ens l'hem vist senceret, alguns dels quadres i escultures són molt macos, tot i que ja sabeu que no soc molt de museus, però aquest no és excesivament gran i els pintors impressionistes realment valen la pena.



Sortint del museu hem anat a buscar algun lloc per dinar i després xino-xano ja hem anat cap al apartament per començar la operació retorno.

Així que.... fins la pròxima que espero que sigui ben aviat.